• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2021

09:14

ŽESTOKO KUVA U AUSTRALIJI! Sve se raspada, zaraženi teniseri!

Tenis

ŽESTOKO KUVA U AUSTRALIJI! Sve se raspada, zaraženi teniseri!

Podeli vest

Danima Australiju potresaju skandali nakon što su brojni teniseri završili u karantinu zbog koranavirusa

Morali su u strogu izolaciju, iako nisu bili zaraženi, jer su u njihovom avionu prilikom dolaska u Melbun bile osobe zaražene virusom.

Međutim, kako prenose mediji, usledio je novi žestok udar na organizatore prvog grend slema sezone, koji i pored svega što se dešava uveravaju da će se Australijan open održati.

Naime, dva tenisera su zaražena, potvrdili su organizatori. Potvrđeno je da su dva slučaja teniseri ili teniserke, bez navođenja imena.

Foto: AP/Photo

 

To su objavili državni zdravstveni zvaničnici Australije, a sada je ukupan broj sedam zaraženih u talasu od 1.000 ljudi koji su došli čarterima zbog Australijan opena.

Tu su uključeni teniseri, treneri i ostalo prateće osoblje, navodi se da su tri poslednja slučaja u izolaciji i da je jedna osoba žena u dvadesetim, a jedan muškarac u tridesetim godinama. Inače, svi igrači moraju da budu u karantinu od 14 dana, a slučajevi virusa zabeleženi su na tri leta.

Australijan open počinje 8. februara i traje do 21. februara.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija