• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.01.2021

19:14

DEFINITIVNO! Veliki Novakov rival propušta Australijan open

Tenis

DEFINITIVNO! Veliki Novakov rival propušta Australijan open

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej saopštio je danas da će propustiti predstojeći Australijan open pošto nije mogao da se dogovori sa Teniskim savezom Australije o karantinu tokom kojeg bi mogao da trenira, nakon što je pozitivan na koronavirus

Marej je trebalo da putuje u Australiju prošle nedelje, ali mu to nije bilo dozvoljeno pošto je na testiranju bio pozitivan na koronavirus.

Petostruki finalista Australijan opena nadao se da će moći da doputuje u Melburn i učestvuje na prvom grend slem turniru u sezoni kada se oporavi od koronavirusa, odnosno kada bude testiran negativno. On je sada u izolaciji. 

Marej bi posle negativnog testa mogao da doputuje u Australiju, posle čega bi morao u obavezan dvonedeljni karantin, uoči turnira koji počinje 8. februara.

Foto: reuters

Endi Marej

- Bili smo u stalnim razgovorima sa Teniskim savezom Australije kako bismo pronašli rešenje koje bi mi omogućilo neku vrstu radnog karantina, ali nismo uspeli. Zahvalan sam svima na uloženim naporima. Razočaran sam što neću igrati u Australiji. To su zemlja i turnir koje volim - rekao je Marej, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Australijan open će početiri tri nedelje nakon što je planirano zbog pandemije koronavirusa. Igrači i članovi njihovih ekipa doputovali su prošlog vikenda u Australiju i svi su morali da budu negativni na testiranju po ulasku u avion.

Po dolasku u Australiju obavezan je karantin od 14 dana, a prema pravilima australijske vlade, igrači svakog dana mogu ukupno po pet sati da izađu iz svojih soba.

Međutim, 72 igrača je u strogom karantinu i ne smeju da napuštaju hotelske sobe, nakon što su na putu do Australije bili u kontaktu sa zaraženima u avionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija