• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

14:59

LJUDI, IMAJU ĆEVAPE! Teniseri se žale na hranu u Melburnu, Raonić im je rešio problem!

Tenis

LJUDI, IMAJU ĆEVAPE! Teniseri se žale na hranu u Melburnu, Raonić im je rešio problem!

Podeli vest

Teniseri u Australiji žale se na hranu u karantinu u kom moraju da provedu 14 dana pred prvi grend slem u sezoni

Ali, Miloš Raonić nema problem. Kanađanin, koji je rođen u Podgorici, ali se sa četiri godine preselio u Toronto, se lako snašao.

U blizini njegovog hotela je restoran koji u svom jelovniku ima ćevape, koje 30-godišnji teniser rado poručuje.

-  U komšiluku je “Ćevapi gril”, restoran sa nacionalnom balkanskom hranom. Ja redovno naručujem hranu iz njega -  rekao je Raonić za sajt ATP tura i o čemu se radi.

- Mislim da ovaj specijalitet potiče iz Bosne ali ga obožavaju u svim zemljama bivše Jugoslavije. Kada sam odrastao u Kanadi, roditelji su me vodili na ćevapčiće. To je i deo nostalgije ali je i veoma ukusno.

Foto: reuters

Miloš Raonić

On je potom otkrio i kako provodi vreme u karantinu.

- Uveče vas obaveste kada je vaš termin za trening sutradan. Organizujete vreme tako da budete spremni, jer imate pravo na samo pet časova van sobe. Čekate kod vrata da dođu po vas, pravac lift, naravno sa maskom. Na terenu gledate da iskoristite maksimalno trening. Isto važi i za teretanu koja je povezana sa vašim terenom. Potom u sobu i u njoj ste do sledećeg treninga sutradan - poručio je Raonić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

turci doneli kebap na Balkan, nakon viševekovne modifikacije od njega nastao ćevap na Balkanu je najčuvenijih leskovački ćevap zahvaljujući "gastarbeiterima" dospeo u celu evropu... što bi rekli nemci "ungesund aber es schmeckt sehr gut" inače original turski kebab u EU popularniji od MC-Donalda... kod grka takođe modificiran, poznat pod imenom giros, manje popularan od turskog

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija