• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.01.2021

16:06

NOVAK? ON JE ZVER, I TIGAR I MEDVED! Obradović udario po teniserima! : Razmaženi su! Federer je pametan!

Tenis

NOVAK? ON JE ZVER, I TIGAR I MEDVED! Obradović udario po teniserima! : Razmaženi su! Federer je pametan!

Podeli vest

Mislim da su teniseri izrazito, izrazito razmaženi. Hiljadu sam puta rekao svakom od igrača sa kojima sam radio: "Hajde momci da odemo samo do prvog rudnika, nigde dalje, da vide šta je realan život", rekao je nekadašnji selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović komentarišući polemike oko karantina u Australiji.

Teniser u Australiji pred početak grend slema moraju da provedu u karantinu dve nedelje, dok oni koji su u strogom karantinu ne mogu da izađu iz sobe jer su bili u kontaktu sa zaraženima.

Pitajte vojnike, policajce, ljude koji rade u COVID bolnicama, kako se oni osećaju. Sve će biti jasno, ali ovakav stav ne deli većina medija, jer nema dovoljno komentara i opomene na sve to. Trebalo bi da i mediji vaspitavaju te momke i devojke. Naravno da su znali da ih čeka 15 dana izolacije u hotelu. Vežbaš, skačeš, trčiš, šta god možeš. Federer je ispao pametan, znao je šta ga čeka i odustao. Svako može da sebe ranije stavi u karantin na tri dana, da se testira. Planeta će nastaviti da živi - izjavio je Obradović gostujući kod Milana Boškovića u Meridijanovoj emisiji "Moj ugao".

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković i Bogdan Obradović


Na pitanje da li je Novak Đoković i dalje glavni favorit u Melburnu, Obradović je istakao da je svetski broj jedan veoma prilagodljiv svakoj situaciji i da zato veruje u njega.

- On je što se toga tiče teška zver. Ako ga odvedeš u Afriku ili na Severni pol, on će u jednom danu da se prilagodi. On je i tigar i polarni medved. Ako merimo Rafu i Rodžera i top igrače koji ga jure, on je pola medved pola gepard. Mnogo mu znači i podrška naših ljudi u Australiji.

Obradović nije hteo da komentariše promenu na kormilu Dejvis kup tima Srbije i dolazak Viktora Troickog na mesto selektora umesto Nenada Zimonjića.

Foto: reuters

Novak Đoković



- Pratim šta se dešava. Znam za sve promene i znao sam i pre nego što se desilo, ali ne bih da komentarišem. Naša budućnost je zdrava, ali organizacija nije zdrava. Odvojene su priče, Novak ima svoju akademiju, Janko svoju, ja svoju… Mi smo nastavili da budemo u tenisu i to je dobro. Ipak, Teniski savez je umorno telo. Probali smo da uradimo nešto da promenimo, jer je mnogo stvari bilo zapušteno -  kazao je Obradović.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 3 godine

Obradovicu, nije Federer bio pametan, on je hteo da igra, njegova zena nije htela da bude sa decom i sa njim u karantinu. Prema tome nikakva pamet Federera.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija