• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2021

09:15

TEŽAK ŽREB ZA SRPKINJE! Olga i Nina baš nisu imale sreće

Tenis

TEŽAK ŽREB ZA SRPKINJE! Olga i Nina baš nisu imale sreće

Podeli vest

Ovogodišnji Australijan open igra se od 8. do 21. februara, a u ženskoj konkurenciji će Srbija imati dve predstavnice. To su Olga Danilović i Nina Stojanović, koje su održanim žrebom saznale i šta ih čeka u Melburnu

Danilovićeva, koja je učešće obezbedila kroz kvalifikacije, nije imala sreće u žrebu, te joj je za protivnicu pripala Hrvatica Petra Martić, 16. nosioc za osvojanje titule na otvorenom prvenstvu Australije.

Ukoliko napravi iznenađenje na startu, Olga će u drugom kolu igrati protiv bolje iz meča u kom se sastaju Šelbi Rodžers i Fančeska Džons.

Sa druge strane, Stojanovićeva će turnir započeti protiv Rumunke Irine-Kamelije Begu, a u eventualnom drugom kolu će Nina igrati sa Serenom Vilijams ili Laurom Zigemund.

Kompletan žreb pogledajte u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija