• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2021

21:45

KIRJOS OPET PROVOCIRA! Ma, Novak nije ni blizu najboljeg ikada

Tenis

KIRJOS OPET PROVOCIRA! Ma, Novak nije ni blizu najboljeg ikada

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos svakodnevno provocira Novaka Đokovića raznim izjavama i ispadima, a to je sada uradio još jednom

Poslednjih godina se u teniskim krugovima polemiše oko toga ko je najbolji igrač "belog sporta" ikada, a u konkurenciji su Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković.

Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali Kirjos ne bi bio Kirjos kada ga ne bi izneo bez peckanja prvog reketa planete.

- Po mom mišljenju, Rodžer je najbolji teniser svih vremena. On igra tako čisto i poseduje sjajne veštine. Zapravo mislim da, što se talenta tiče, Đoković i Nadal mu nisu ni blizu - rekao je Australijanac.

Inače, u prvom kolu Australijan opena je Kirjos savladao Frederika Fereiru Silvu sa 3:0, a u drugom ga očekuje okršaj sa Ugom Umberom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 3 godine

Plač plač..ke. Kad bude on prvi na svetu dugo e onda nek priča.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija