• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

18:26

OPTEREĆEN JE NOVAKOM! Kirjos ponovo PRIČAO o Đokoviću! Dotakao se i svađe sa SRPKINJOM tokom meča! /VIDEO/

Tenis

OPTEREĆEN JE NOVAKOM! Kirjos ponovo PRIČAO o Đokoviću! Dotakao se i svađe sa SRPKINJOM tokom meča! /VIDEO/

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos je nakon velike borbe uspeo da nadigra UGa Ambera u pet setova i plasira se utreće kolo Australijan opena

Kirjos je tokom meča imao raspravu sa Marijom Veljović, Srpkinjom koja je bila glavni sudija na meču, a na konferenciji za medije dotakao se i toga. 

- Teško je, pokušavao sam kao idiot da objasnim, servirao je loptu ovoliko iznad mreže - rekao je pokazujući razdaljinu od oko 30 centimetara, a zatim nastavio.

Foto: reuters

- Mislim da sam bio u pravu. U redu za linijske odluke, to je zbog korona virusa dodatni plus, ali za mašinu za mrežu, ako imate problem možete da promenite senzitivitet, jer ako pišti kada je inč iznad mreže dok servirate... ne znam koje je rešenje. Kada na 1:0 i 30:30 u petom setu tako nešto bude i ona kaže "ja te razumem", a to može da utiče na ceo meč, mislim da ne razume. Ne, ne razumeš kada tako nešto kažeš. Ali ne znam šta može da se uradi, možda da se unapredi tehnologija, da se uradi neki remont mašine.

Iako pitanja o Novaku Đokoviću nije bilo, Kirjos je prilikom onlajn konferencije morao da pomene prvog reketa sveta.  

Foto: printscreen

- Ovaj će sigurno da me pita za Đokovića - rekao je kada su uključili novinara ESPN-a, ali pitanja o sprskom teniseru nije bilo. 

Za kraj iskoristio je priliku i da "nasmeje" novinara kada je reportera britanskog "Metroa" uporedio sa Merejem.

- Ovaj liči na Endija Marija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija