• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2021

09:59

JELENA DOKIĆ ZAČUDILA SERENU, nije spavala 24 sata! /VIDEO/FOTO/

Tenis

JELENA DOKIĆ ZAČUDILA SERENU, nije spavala 24 sata! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Serena Vilijams bez većih problema prošla je u osminu finala Australijan opena, pošto je za sat i 39 minuta savladala Anastasiju Potapovu iz Rusije (7:6, 6:2)

Posle pobede na terenu "Rod Lejver" arene razgovarala je sa Jelenom Dokić. 

- Dobro je videti te opet na terenu, delile smo ga nekada. Ti i dalje radiš ono što si radila, ja sam sada drugačijih gabarita i u drugoj ulozi. Nadam se da ćeš biti samo manje brutalna nego kad sam igrala, i dalje imam malo nervozu što te intervjuišem - našalila se Jelena. 

Proćaskale su i o Sereninom autfiti, koji privlači mnogo pažnje u Melburnu.

Kada sam prvi put videla, rekla sam da je ovo nešto najbolje što sam ikada videla, imala si već neke od najbolje autfita, ali gde si dobila inspiraciju za ovo - upitala je Jelena Dokić i dobila odgovor da je inspiracija čuvena atletičarka.

- To je ludo, debata oko toga šta je najbolja kombinacija, ali mislim da je ovo najbolja oprema. Najkijeva je ideja i ja ne mogu ovde stvarno da uzmem bilo kakvu zaslugu. Rekla sam, hajde da napravimo nešto još bolje, i izašli su sa ovim, što je osvežavajuće. Inspiracija je Flo-Džo, atletičarka i zvezda koja je imala čak i nešto više otvoren jedan kraj, ali ja nisam mogla tako jer bi me kaznili.

Foto: printscreen

Jelena Dokić na Australijan openu

Jelena se potom okrenula pitanjima o ćerkici, arhitekturi i umetnosti, što je “osvojilo” Serenu.

- Prvo, moram da ti kažem da obožavam tvoja pitanja. Tako su neverovatna, Jelena - kroz smeh je rekla Serena, uzvratila je Dokićeva rečima da se spremala i da nije spavala 24 sata zbog toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija