• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

12:50

ZAŠTO SU ONI OVDE? TO NIJE MESTO ZA NJIH! Novak odbrusio sudiji!

Tenis

ZAŠTO SU ONI OVDE? TO NIJE MESTO ZA NJIH! Novak odbrusio sudiji!

Podeli vest

Novak Đoković je u prvom setu meča s Milošem Raonićem u osminu finala Australijan negodovao zbog fotoreportera

Tražio je Novak od sudije da pomeri određeni broj fotoreportera. Naime, kako publike nema na tribinama Rod Lejver arene, zbog petodnevnog karantina koji je u Melburnu uveden zbog 13 radnika jednog hotela inficiranih koronavirusom, fotoreporteri su se "razmileli" teniskom kompleksu u Melburnu.

Deo njih je stao tačno iza Đokovića, što je, verovatno uz njihova ćaskanja i "škljocanja",smetalo našem asu. Sudiji se obratio ovako:

- Zašto fotoreporteri stoje iza nas? To nije mesto za njih. Treba da budu sa strane - istakao je Nole.

Foto: Tanjug/AP

 

Komentarišući ovu situaicju na lokalnom Kanalu 9, bivši teniski as Tod Vudbriž je rekao da ne razume ovaj zahtev.

- Fotoreporteri su tu sedeli ceo dan, na svim dosadašnjim mečevima, a verovatno i juče. Mogli ste da čujete kako Đoković kaže da "njima nije dozvoljeno da tu sede, ali imajući u vidu okolnosti u kojima se sada turnir održava, mogu da budu gde god žele, zar ne? - upitao se Vudbridž, misleći na prazna sedišta na Rod Lejver areni.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija