• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2021

14:56

RUS ODUVAO NOVINARE! Navlačili su Medvedeva da pljuje Novaka!

Tenis

RUS ODUVAO NOVINARE! Navlačili su Medvedeva da pljuje Novaka!

Podeli vest

Pokušali su novinari da ispovociraju Danila Medvedeva posle plasmana u četvrtfinale Australijan opena, ali opasna je Rus, nije upao u zamku

Novak Đoković i povreda prvog tenisera sveta glavna su tema ne samo na negovoj konferenciji za mediji, nego i ostalih tenisera. 

Medvedev je jedan je od retkih koji nije sumnjao u Novakovu povredu. Rus je bez dlake na jeziku, dokazao je to nekoliko puta.

Jedna novinarka je pitala Medvedeva “da li bi krio da je povređen”, na šta je on odgovorio bez ikakvih aluzija na meč Đokovića, iako mu je bilo jasno u kom smeru je išao željeni odgovor.

- Da budem iskren, zavisi šta je u pitanju. Meni se desilo jednom protiv Vavrinke na Ju es openu u četvrtfinalu, kada sam mislio da ću predati u prvom setu. Imao sam veliku sreću da osvojim taj set, igrao sam drop-šotove, izlazio sam na mrežu, jer me nije bilo briga, mislio sam da ću da predam. Kada sam osvojio prvi set rekao sam "neću da predam kad sam osvojio prvi set", lekovi za bolove su počeli da deluju i počeo sam da se osećam bolje, i imao sam dva dana odmora posle tog meča, ne jedan - rekao je Rus i objasnio šta se desilo na Novakovom meču protic Frisa, vodio je 2:0, povredio se, lekovi su počeli da deluje i dobio je meč  posle pet setova.

Foto: tanujug/ap

 

- Imao sam istegnuće, ne kidanje mišića, tako da sam uspeo sa fiziom da se spremim bolje. Ovaj momenat na primer svi mogu da vide na TV-u. Nekada, kada su u pitanju žuljevi, to ne želim da otkrijem protivniku, pre bih čuvao za sebe, jer će on onda da me napadne. Zavisi šta je u pitanju i šta misliš da radiš posle, da li misliš da ćeš predati ili ne - rekao je Medvedev.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija