• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2021

18:00

PUNA JE KAO BROD! Otac POBEDIO Trampa, a ona juri TITULU u Melburnu!

Tenis

PUNA JE KAO BROD! Otac POBEDIO Trampa, a ona juri TITULU u Melburnu!

Podeli vest

Navikli smo kroz sezone da nam Grend Slemovi donesu neke nove šampione ili marak nova lica u svetu tenisa

U muškoj konkurenciji to je Aslan Karacev koji je na iznenađenje svih stigao u polufinale Australijan opena gde će rekete ukrstiti sa Novakom Đokovićem, dok je u ženskoj konkurenciji to Džesi Pegula.

Amerikanki je najviši plasman bilo 55. mesto na VTA listi, a sada je 62. iako je nakon izborenog četvrtfinala očekuje veliki skok na listi. 

Pegula je 1994. godište, rođena je u Bafalu i ćerka je američkog milijardera Terija Pegule koji se bavi prodajom prirodnog gasa. 

Foto: Tanjug/AP

Njena porodica je poznata po velikoj ljubavi prema sportu, a Teri je vlasnik i dva kluba. Poseduje NHL franšizu Bafalo Sejbresa, kao i njihov razvojni tim, ali i NFL tim Bafalo Bilse. Pored roga vlasnik je i dva lakros tima i jednog ženskog hokej tima, takođe iz Bafala. 

Bilse je "pazario" 2014. godine kada se nadmetao sa Donaldom Trampom i uspeo je da pobedi. 

Ipak, Pegula je izvan poslova njenih roditelja što je i sama istakla. 

Foto: Tanjug/AP

- Tenis je moja stvar, to je moj posao i karijera. To je nešto što je odvojeno od života mojih roditelja koji nemaju pravo da se mešaju i da mi kažu šta mogu, a šta ne, da radim na terenu - rekla je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija