• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2021

18:16

NOLE NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE URADIO! Ovo je čudo! /VIDEO/

Tenis

NOLE NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE URADIO! Ovo je čudo! /VIDEO/

Podeli vest

Uspeo je Novak Đoković da se plasira u polufinale Australijan opena nakon što je savladao Sašu Zvereva iako je i sam svesan da se nikada nije ovoliko mučio sa povredama

Najbolji teniser sveta nastavio je pohod ka novom Grend slemu! Novak Đoković je pobediu Sašu Zvereva i ostale su mu još dve prepreke do devete titule u Australiji!

Novak je bio oduševljen svojim servisom i onim što je uradio protiv nemačkog tenisera ruskog porekla!

- Sam ulazak u meč je bio spor, imao sam osećaj da moram još da se zagrejem. Bilo je veoma neizvesno u završnici prvog seta. Ekstremno dobro sam servirao u drugom setu, na kraju sam imao i više asova, što je pravo čudo ako se zna ko je Saša Zverev. U poslednjim udarcima je bilo izjednačeno, mnogo pritiska za obojicu. Preživeo sam posle velike borbe. Saša nije imao sreće u ovom meču, želim mu puno sreće u nastavku sezone- rekao je Đoković.

Noleta u polufinalu čeka Aslan Karacev, ruski teniser koji je 114. teniser sveta i kojem je ovo debi na Grend slem turnirima! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija