• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2021

19:27

NOLE URADIO NEŠTO ŠTO NIKO U ISTORIJI TENISA NIJE! Čak ni Federer!

Tenis

NOLE URADIO NEŠTO ŠTO NIKO U ISTORIJI TENISA NIJE! Čak ni Federer!

Podeli vest

Novak Đoković se plasirao po deveti put u polufinale Australijan opena, a rival će mu biti Rus Aslan Karacev. Noletu je pošlo za rukom ono što nikome do sada nije, pa je tako oborio još jedan rekord

Poznato je da je Novak Đoković najuspešniji teniser u istoriji Australijan opena sa ukupno osam pehara, a plasmanom u polufinale oborio je  još jedan rekord!

Prvi reket sveta postao je prvi u istoriji muškog tenisa koji je stigao do bar 9 polufinala na svakom od četiri grend slema!

Foto: Tanjug/AP

Novak nastavlja da obara rekorde!

U Australiji ima savršen skor do sada, malo lošiji je na US Openu sa skorom 8-3, na Vimbldonu je to 6-3! Na Rolan Garosu je odnos 5-5. Osvojio je i svaki Grend slem, bar jednom!

Federeru, ipak, fali Rolan Garos, gde je igrao na osam polufinala! Ne zna se da li će ikada više nastupiti u Parizu! Nadalu sa druge strane fale dva grend slema.

Foto: reuTers

Nole krči put ka novim rekordima...

Uspeo je Španac da zabeleži dovoljno polufinala na Rolan Garosu i US Openu, međutim na Vimbldonu je na sedam polufinala, a na Australijan openu ma trenutno šest!

Nole će 8. marta postati teniser sa najviše nedelja na vrhu ATP liste, ali još uvek zaostaje za Rafom i Rodžerom u grend slem titulama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija