• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

08:03

MISTERIJA! Zašto ovo Novak nosi oko vrata! /FOTO/

Tenis

MISTERIJA! Zašto ovo Novak nosi oko vrata! /FOTO/

Podeli vest

I najmanja sitnica oko Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta, privlači veliku pažnju

Zapadni mediji do najsitnijih detalja sve analiziraju uglavom u svemu pronađu nešto negativno, I na tom im treba čestitati, jer ne može to baš svako. Ne može svako uvek da kritikuje najboljeg na svetu, koji se bori za ostale igrače čak i ako to njemu neće doneti ništa dobro, i kako je zbog toga svakodnevno na udaru...

Svi se bave svakim njegovim potezom, šta uradi, kaže, da li je povređen ili ne, pa koliko… Zašto je Novak Đoković  pocepao flastere sa stomaka, koje lekove pije...

Sada je misterija zašto ne nosi krstić oko vrata  nego crni medaljon. Tokom meča sa Raonićem mogao je da se primeti i neobičan medaljon, sa dragim kamenom crne ili neke druge slične tamne boje, koji je nosio oko vrata.

Nije poznato koji je dragi kamen nosio Novak i koja je simbolika tog medaljona. Najverovatnije je u pitanju "larkvit", dragi kamen za koji se veruje da ima moćna svojstva.

Foto: Printscreen/Eurosport

 

Larkvit je crni "labradorit" za koji se veruje da je odličan za zaštitu i uzemljenje. Navodno pročišćava suptilna tela i jača povezanost s energijama zemlje, pomaže onima koji ga nose da se povežu s duhovima prirode. Ovaj kamen stimuliše vizije i poboljšava psihičke sposobnosti. Takođe neutralizuje i odbija negativnu energiju.

Ovo nije prvi put da Novak nosi dragi kamen oko vrata. Pre pet godina Đoković je nosio ametist, poludragi kamen koji simboliše zaštitu i spiritualnost.

U pitanju je kamen metamorfoze i preobražaja, i unosi mir i harmoniju u proctor. Naziva se kamenom duha i tonika za dušu.

Foto: Reuters

Novak Đoković

Što se tiče kamena koji sada nosi u Melburnu sajtovi koji se bave simbolikom i svojstvima određenih dragih kamena, navode i da larkvit pomaže u pročišćavanju tkiva, podstiče mišićnu detoksikaciju, usklađuje metabolizam, umiruje živce i smanjuje krvni pritisak, a sve to je nešto što pogoduje Novaku u situaciji u kojoj se našao kao povređen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bilja

pre 3 godine

Нека носи драго и полудраго камење, али Православни крст нетреба да скида, јер је то најјача заштита, доноси смирење и одбија негативну енергију. Кад је вратио крст на груди вратила му се енергија и победе.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija