• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

08:13

OSAKA POČISTILA SERENU I OTIŠLA U FINALE! Japanka za titulu na Australijan openu sa Dženifer Brejdi!

Tenis

OSAKA POČISTILA SERENU I OTIŠLA U FINALE! Japanka za titulu na Australijan openu sa Dženifer Brejdi!

Podeli vest

Fenomenalna japanska teniserka, Naomi Osaka, na fatanstičan način se domogla finala Australijan opena nakon što je lakše nego što se očekivalo savladala Serenu Vilijams! Sa druge strane, Dženifer Brejdi je bila bolja od Karoline Muhove

Naomi Osaka je u polufinalu furiozno savladala Amerikanku Serenu Vilijams sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4), pa će u borbi za trofej igrati sa Dženifer Brejdi koja je bila bolja od Karoline Muhove - 6:4, 3:6, 6:4!

Mnogi prognoziraju da će Osaka vrlo brzo naslediti Serenu, a teniserka iz Japana bila je dominantna u oba seta, gde je samo po jednom ostala bez svog servisa! 

Foto: reuters

Serena je nadigrana u polufinalu Australijan opena

Bila je psihološki na visini zadatka, pa je kada je Serena uspela da osvoji brejk, ubrzo dva puta uzvratila, stigla do  4:2 i rutinski privela meč kraju!

Amerikanka je umesto da je iskoristila brejk, odmah je izgubila svoj servis, pa je Osaka povela sa 5:4, a onda iskoristila svoju prvu meč loptu i otišla u finale!

Trećoj teniserki sveta ovo je drugo finale Australijan opena u karijeri! Prvo je osvojila 2019. godone pobedom nad Petrom Kvitovom.

Američka teniserka Dženifer Brejdi plasirala se  u finale Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedila 27. teniserku sveta Čehinju Karolinu Muhovu posle tri seta, 6:4, 3:6, 6:4.

Brejdi je 24. teniserka sveta, a do prvog plasmana u finale nekog grend slem turnira došla je posle sat i 55 minuta! Dakle, da bi osvojila trofej, Naomi Osaka će morati da savlada još jednu Amerikanku! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija