• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

11:51

NOVAK JE MAŠINA! Mogao sam da zamahnem bez bola!

Tenis

NOVAK JE MAŠINA! Mogao sam da zamahnem bez bola!

Podeli vest

Novak Đoković je u devetom finalu Australijan opena, pobedio je ekspresno bez izgubljenog seta Aslana Karaceva sa 6:3, 6:4, 6:2

Prvi tensier sveta ne gubi u Australiji, imaće proliku da osvoji deveti trofej. 

Posle pobede je prvo čestitao Aslanu Karacevbu na svemu što je uradio.

- Treba mu čestitati na ovom što je uradio, svaka čast Aslanu - rekao je Nole pobede i plasman u finale Austtralijan opena.

Analizirao je za Eurospor manji pad u igri u drigom setu.

- Očekivao sam da će igrati na visokom nivou. Gledao sam kako dobro igra protiv visoko rangiranih igrača, snažno udara loptu, jak je, ima sjajan servis. Većinu riterna je vraćao ravno i morao sam da budem spreman.  Od 3:3 u prvom setu su stvari bile dobre. Dao sam mu priliku da malo igra u finišu drugog seta i sa moje strane su dolazile lopte pod različitom rotacijom pa sam tad možda igrao malo predvidljivo.

Nema više problema sa povredom Novak.

- Ovo je najbolja situacija za mene. Dobro sam se osećao, mogao sam da zamahnem bez bola oduševljen sam zbog toga.  

Foto: Tanjug/AP

 

Otkrio je Novak i kakav je sada plan.

- Imam dva dana pauze, videćemo i pričaću sa timom. Definitivno ću trenirati jedan od ta dva dana. Verovatno će to biti u subotu, a oporavak je prioritet. Dobro osećam igru, dobro udaram lopticu, sakupio sam energiju za one najvažnije mečeve na Australijan openu i to me raduje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija