• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2021

14:38

NOVAK SNIMA DOKUMENTARAC! Otkrio šta će biti glavna tema!

Tenis

NOVAK SNIMA DOKUMENTARAC! Otkrio šta će biti glavna tema!

Podeli vest

Novak Đoković je posle plasmana u deveto finale Australijan opena otkrio da snima dokumentarni film

U njemu će biti prikazan i period na Australijan openu, kako se oporavio od povrede koja ga je umalo izbacila sa turnira.

Prvi teniser sveta povredio se tokom meča sa Tejlorom Fricom u trećem kolu kada je vodio sa 2:0. Ali, Nole je izdržao do kraja, izvojevao je pobedu posle pet setova.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Bilo je pitanje da li će igrati protiv Miloša Raonića, ali je stisnuo zube, pomogao mu je fizioterapet Ulises Badio.

Pao je Kanađanin, a onda Aleksandar Zverev i u polufinalu Rus. 

Foto: Tanjug/AP

 

- Oporavak predstavlja 100 odsto mog dana, pet dana sam sve svoje vreme proveo u oporavku. Snimam dokumentarac, sve će se to videti na ekranima, do kraja ove godine, mogu da najavim i to.

I Endi Marej je snimao sve o teškim momentima koji je preživljavao zbog povrede u proteklih nekoliko godina.

- Beležim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu, u poslednjih nekoliko meseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite - rekao je Đoković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lavica

pre 3 godine

Nole svaka ti cast, snimi dokumentarac taj i neka crknu od muke svi, zar si doziveo da niko ne veruje tebi kada si povredjen i da te nateraju da im dokazujes i obrazlazes svoju povredu, ako treba uradi to.... Nole ti si nasa ikona, car, kralj, lider u svemu, ponosim se tobom i zelim ti brz oporavak... da si ziv i zdrav Nole... idemooooo majstore!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija