• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

07:57

NOVAKA PRED FINALE SLOMIO SNIMAK IZ SPLITA! Kakva emocija! /FOTO/

Tenis

NOVAKA PRED FINALE SLOMIO SNIMAK IZ SPLITA! Kakva emocija! /FOTO/

Podeli vest

Novak Đoković protiv Danila Medvedeva igra finale Australijan opena u 9.30, a uoči meča, emotivno je ispratio Đorđa Balaševića u legendu.

Novak je uoči meča emotivno je ispratio Đorđa Balaševića u legendu. 

Najbolji teniser sveta, koji napada devetu titulu Australijan opena, emotivno je doživeo prizore sa centralnih gradskih ulica, na splitskom Peristilu su se brojni obožavaoci oprostili zajedničkom pesmom.

Foto: Instagram

 

Stotine ljudi zapevalo je Đoletove pesme, a zastave su i ovde spuštene na pola koplja.

- Kakva emocija. Ovo je prelepo! Hvala Splite - napisao je Đoković uz snimke iz Hrvatske.

Novak se dan ranije emotivno oprostio od Balaševića.

- Ne vredi nam brinuti deco… sve je to zapisano tamo negde gore u zvezdama. Srećno ti putovanje prema zvezdama. Hvala ti za stihove koji ostavljaju veliki trag u večnosti - napisao je Đoković u oproštajnoj poruci, a onda ga je pogodio video snimak iz Splita.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija