• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2021

17:30

NOVAKU MANJE NOVCA NEGO PROŠLE GODINE! Evo koliko je zaradio šampion Ozi opena!

Tenis

NOVAKU MANJE NOVCA NEGO PROŠLE GODINE! Evo koliko je zaradio šampion Ozi opena!

Podeli vest

Novak Đoković, šampion Australijan opena, deveti put u karijeri, zaradiće 2.750.000 australijaskih dolara

Organizatori Australijen opena odlučili da smanje fond nagrada u završnici turnira. Nole prošle godine dobio ček na 4.120.000 dolara, a ove mu sledi samo 2.750.000.

Foto: Tanjug/AP

 

Nagradni fond prvog grend slema u sezoni umanjen je za 33 odsto. Tačnije, ukupan nagradni fond za 2021. godinu ostao je na nivou iz 2020. godine od 71,5 miliona dolara, ali je došlo do značajne preraspodele sredstava, pa je šampioni dobio skoro milion i po dolara manje nego prošle godine.

Medvedevu je pripalo 1.500.000, dok je 2020. ta suma iznosila 2.065.000 dolara, što je čini manje za 27 procenata.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija