• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2021

00:10

NEKI NOVI NOVAK ĐOKOVIĆ! Vilander je ponovo frapirao planetu! Izluđuje navijače!

Tenis

NEKI NOVI NOVAK ĐOKOVIĆ! Vilander je ponovo frapirao planetu! Izluđuje navijače!

Podeli vest

Legendu švedskog tenisa Matsa Vilandera navijači Novaka Đokovića u jednom trenutku bi najradije "zadavili", a već u sledećem ih zadivi

Zna je Vilander da kritikuje Đokovića imao povoda ili ne, dugo je bio jedan od najvećih kritičara prvog tenisera sveta, a onda se desio veleobrt.

Sada skoro svakodnevno hvali Novaka, mada ponekad ima sumnje, ali onda ga naš as natera da prizna da je pogrešio. 

Priznao je pred finale  Australijan opena da će navijati za ruskog tenisera Danila Medvedeva, ali nakon Noletove pobede u tom duelu bivši teniser istakao je da je Đoković igrao "savršeno". U  kolumni  za "Ekip" kaže da je najveći utisak na njega je ostavila Novakova skromnost.

Foto: Starsportphoto

I Mats Vilander je shvatio da je Novak Đoković nepobediv

- Glavna lekcija u finalu je za mene skromnost koju je Novak pokazao. Pre meča sebi je rekao "OK, ovaj momak Danil igra ekstremno dobro i neću biti u stanju da izađem iz toga ako se budem borio od pozadi , u tom ritmu. Pokušaću da variram da lomim ritam, igram slajs -  analizirao je Vilander i ustanovio da smo dobili novu verziju Đokovića.

- Dobili smo novu verziju Đokovića, onom koji je kreativniji. Bio je i efikasniji u karijeri ali u finalu kompletniji kao teniser - zaključio je bivši as.

Foto: reuters

 

Vilander je otkrio i to da mu je nekadašnji Novakov trener Boris Beker pričao kako su mu mladi igrači tražili da igraju kao Nole češće nego kao Rafa i Federer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija