• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2021

15:03

ZABORAVILI STE DA JE I NOVAK TU! Teniska LEGENDA pričala o "GOAT" trci, ni reči o Đokoviću!

Tenis

ZABORAVILI STE DA JE I NOVAK TU! Teniska LEGENDA pričala o "GOAT" trci, ni reči o Đokoviću!

Podeli vest

Francuski "Lekip" danas je dovoljno razapinjao Novaka Đokovića po svom portalu, a sada u sprimat uzeli Italijani

Ugledna "La Stampa" intervjuisala je slavnog tenisera Bjorna Borga koji je potpuno izuzeo Novaka u priči o najboljim teniserima današnjice. 

Poznato je da je Borg veliki fan Rodžera Federara, te ne čudi što je tokom priče o Australijan openu, nesvesno iskazao veliko nepoštovanje prema Đokoviću. 

- Šteta je što je Rodžer odlučio da ne igra u Australiji, imao je tamo veliku šansu. On je za 2021. godinu sebi postavio pet ciljeva – prvi je da ostane zdrav i spreman, a ostali su Vimbldon, Olimpijske igre, US Open i Lejver kup - rekao je Bjorg, koji kao da je zaboravio da je Novak Đoković apsolutni kralj prvog Grend slema u sezoni. 

Foto: APphoto

Na "Lejver kupu" koji organizuje Federerova agencija Bojrn Borg bio je selektor Evrope gde je sarađivao sa Federerom i Nadalom. Legendarni teniser dodao je kako su Švajcarac i Španac verovatno najbolji teniser svih vremena, a iz te priče isključio je Noleta. 

- Oni su možda i dvojica najjačih svih vremena, uvek znaju šta treba da čine. Impresioniran sam time koliko su motivisani i koncentrisani na terenu. I sjajni su ljudi i van terena. Znaju šta sam radio ja kao igrač, a ja znam šta rade oni. Mnogo sam stariji, ali sam prošao kroz sva njihova iskustva, zato se razumemo tako savršeno - istakao je Borg i na kraju se ipak setio ko je najbolji teniser sveta.

Foto: Tanjug/AP

- Nadal je u Melburnu pobedio samo jednom, ali mogao je bar još dva ili tri puta. U Parizu će svakako biti favorit, ali ne smemo da zaboravimo Cicišasa, Medvedeva, Šapovalova i Zvereva koji mogu dobro da odigraju na velikim turnirima. I onda, naravno, tu je Novak Đoković. On želi da osvoji što je moguće više grend slemova kako bi pretekao Federera i Nadala - podvukao je Šveđanin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija