• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2021

15:00

NOVAK SE "ISPALIO" NA INSTAGRAMU i napravio reklamu pevačici! Pevaću mu kada god želi!

Tenis

NOVAK SE "ISPALIO" NA INSTAGRAMU i napravio reklamu pevačici! Pevaću mu kada god želi!

Podeli vest

Novak Đoković je pre nekoliko dana ispod snimka Zlatana Ibrahimović sa Sanrema, kada je na scenu izašao uz pesmu "Jutro je” Nade Topčagić napisao "Ah tugo,tugo"

Promašio je naš as pesmu i nasmejao Ibrine fanove. Pevačica Elma Sinanović, koja peva pomenutu pesmu, kaže da joj je greška  prvog tenisera sveta veoma simpatičan.

- Ćerka mi je poslala taj post i slatko sam se nasmejala. Bilo mi je to vrlo simpatično, pogotovo što se radi o našem Novaku, našem šampionu. Obožavam ga i zaista mi je čast što je uopšte pomenuo moje ime, a kamoli da sluša moju muziku - rekla je Elma koja bi kako je istakla rado zapevala za Noleta kada god on poželi.

Foto: Reuters

Novak se malo zbunio

- Ako bih za nekog pevala, to bi bilo za Novaka. Mnogo poštujem njegovu porodicu i njega, jer su svi oni ambasadori Srbije u svetu, tako da, što se mene tiče, sad bih mu pevala - rekla je pevačica. 

 

Foto: Instagram/Zlatan Ibrahimović

 

Elmi ne smeta Đokovićev lapsus već ga karakteriše kao dobru reklamu.

- Verujem da mu je ta pesma prvo pala na pamet, da je slušao pre ili da mu je ostala u pamćenju, pa je zato pogrešio. To mi ne smeta, pogotovo što smo Nada i ja koleginice dugi niz godina. Ovo pre posmatram kao simpatičan lapsus koji se svakom desi, pa i našem Noletu, ali da mi je napravio reklamu, jeste - zaključila je vlasnica hita.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija