• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2021

11:02

ĐOKOVIĆ AMERIKANCE PODSETIO NA RAT! Imao sam sreće!

Tenis

ĐOKOVIĆ AMERIKANCE PODSETIO NA RAT! Imao sam sreće!

Podeli vest

Novak Đoković u ponedeljak je srušio rekord Rodžera Federera, počeo 311. nedelju na prvom mestu i postao najbolji na svetu

Đoković je opet Amerikance podsetio na ratove i zahvalio roditeljima Srđanu i Dijani Đoković, jer su se borili za njega i istrajali kada je bilo najteže.

- Imao sam sreće da imam roditelje koji su bili vrlo snažni usred rata i poteškoća koje smo proživljavali tokom 90-ih. Imao sam njihovu bezuslovnu ljubav i podršku da se bavim sportom koji nije ni bio tradicija u našoj porodici i zemlji. Tenis je vrlo skup sport, ali su nekako to uspeli, kupovali mi rekete, mogao sam da imam trenera i uslove dovoljno dobre da izrastem u profesionalnog tenisera. Snovi se ostvaruju - kazao je Đoković u razgovoru za CNN i ovaj rekord  svrstao među najznačanije, rame uz 18 grend slem titula.

 

Foto: Starsportphoto

Novak slavio sa navijačima

- Ponosam sam i oduševljen. Ovo dostignuće je kao kruna na sve što sam postigao u poslednjih 15 godina u karijeri. Na ovaj poseban dan sam se prisetio kako sam se zaljubio u tenis i svu podršku koju sam dobio od roditelja i drugih ljudi da bih ostvario ovaj san. Presrećan sam - kazao je Đoković, koji je u ponedeljak bio baš zauzet davanjem intervjuu svetskim medijima, a potom je slavio sa navijačima.

- Osetio sam da je ova stvar proslava Srbije i Beograda, ne samo moja. Mnogo njih su mi se javili, čestitali i naterali me da shvatim to.Dublje sam doživeo te emocije i probudilo me, sve dok nisam uzeo telefon i počeo da se viđam više sa ljudima 'sa strane'. Shvatio sam "vau, ovo je zaista poseban dan i zahvalan sam na tome".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ĐOKOVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI! Znam koliko je ovaj uspeh važan ljudima u Srbiji!
Tenis

ĐOKOVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI! Znam koliko je ovaj uspeh važan ljudima u Srbiji!

Neizmerno sam srećan i ponosan na postizanje velikog uspeha u sportu kojem sam toliko posvećen i koji toliko volim, a posebno sam srećan što taj uspeh mogu da podelim sa svim ljudima u Srbiji, jer znam koliko im znači i koliko se poistovećuju sa onim što ja doživljavam, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković, nakon postavljanja rekorda od 311 nedelja na vrhu ATP liste

08.03.2021

13:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija