• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

14:54

BRILJIRAO NA TERENU, BIO DRUGI NA SVETU, A SADA JE ODUŠEVLJEN NOVAKOM! Koje mu je glavno oružje? SVE!

Tenis

BRILJIRAO NA TERENU, BIO DRUGI NA SVETU, A SADA JE ODUŠEVLJEN NOVAKOM! Koje mu je glavno oružje? SVE!

Podeli vest

Novak Đoković je ovih dana sportska tema broj jedan u svetu, pre svega zbog izvanrednog dostignuća i obaranja rekorda! I dalje ne prestaju da stižu pohvale na njegovu adresu

Nekadašnji drugi teniser sveta, Aleks Koreča, uputio je mnogo pohvala na račun najboljeg igrača "belog sporta", Novaka Đokovića!

Foto: reuters

Aleks Koreča bez trunke sujete pričao je o Srbinu

Španac veruje da Srbin još nije rekao sve što ima i da će u ovoj sezoni osvojiti još neki grend slem!

- Moram da kažem da je Novakov rekord nešto ludo. Biti toliko nedelja broj jedan na svetu samo pokazuje o kakvoj konstantnosti je reč. On to pokazuje godinama. Dobra je stvar što želi i da poboljša taj rekord. Ne znam i sam koliko još nedelja može da bude na vrhu, ali mislim da tokom ove godine može da osvoji još jedan ili dva trofeja na gren slemovima pošto igra jako dobro- istakao je Koreča, koji je "nakon penzionisanja" 2005. godine jedno vreme bio trener Endiju Mareju, a od 2015. radi kao stručni konsultant na Eurosportu.

Foto: reuters

Nekadašnji sjajni teniser imao je samo reči hvale za Novaka!

Na pitanje koje je Novakovo glavno oružje, rekao je - sve.

- On je verovatno igrač protiv kog je taktički najteže igrati u istoriji tenisa, jer nema slabosti. Njegov servis je dobar, njegov ritern je dobar, njegov bekhend je neverovatan, a forhend mu je super. Dobro se kreće, dobro se brani, a u napadu ima mnogo varijacija. U vreme kada svi igraju sličnim stilom, on je daleko najbolji. Mislim da je to razlog njegove duge dominacije, a njegovim protivnicima izuzetno je teško da ga taktički nadmudre- smatra Koreča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija