• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2021

13:23

GOTOV JE! Srceparajuća ispovest Rodžera Federera

Tenis

GOTOV JE! Srceparajuća ispovest Rodžera Federera

Podeli vest

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer se oseća veoma loše posle ispadanja u Dohi

Švajcarac se u Kataru vratio na teren posle 13 meseci, ali je već u drugom meču poražen.

Posle toga je doneo odluku da se ne takmiči na turniru u Dubaiju koji je na programu sledeće nedelje, a sada je malo bolje objasnio i zašto.

Iskreno, plašio sam se da se dignem iz kreveta uoči meča sa Basilašvilijem. Nego su bile OK, ramena malo manje. Basilašvili je momak koji udara jako, povredio me sa forhend strane. Bolelo me je telo, nisam još spreman 100 odsto. Važno mi je da budem maksimalno spreman za sezonu na travi - rekao je Federer.

Iz ove njegove izjave se jasno može zaključiti da se nada da bi 21. grend slem trofej mogao da osvoji samo na Vimbldonu, jer je na ostalim podlogama inferioran u odnosu na Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i nadolazeće mlade zvezde svetskog tenisa.

Rodžer Federer će u avgustu napuniti 40 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEKO IZ MASE

pre 3 godine

Срце ми се "цепа" за овом "људском громадом и карактером" из Швајцарије.

Baobabdab

pre 3 godine

Roger je ponzionisan na Wimbledonu 2019 godine. Samo jos to nije shvatio. Mlad je...naucice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija