• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2021

00:11

MEKSIKANCI LJUTI! Zbog ovoga Federer uvek bira Dubai i Dohu pre Akapulka!

Tenis

MEKSIKANCI LJUTI! Zbog ovoga Federer uvek bira Dubai i Dohu pre Akapulka!

Podeli vest

Direktor ATP turnira u Akapulku Raul Surutusa malo je ljut što je Rodžer Federer tokom čitave karijere birao Dubai, pre takmičenja u Meksiku

Ističe ipak da se Rodžeru Federeru vrlo verovatno zaista dopada turnir u UAE, zbog podloge i titula, međutim, Surutusa ističe još jedan važan razlog.

To su ugovori koje Federer ima sa sponzorima iz tog dela sveta, pa ne bi baš bilo sjajno po njega kada bi pre bira Akapulko, nego Dubai ili Dohu.

- Ta priča sa Federerom, koji nikada nije došao u Meksiko zbog Dubaija, nadam se da se nikada više neće ponoviti nekom drugom teniseru -  rekao je Surutusa.

Sa druge strane, Nadal je bio redovan učesnik Akapulka, koji je osvojio prošle godine. Ove ga nema zbog povrede. Mada, pominjao se i novac.

Foto: reuters

Rodžer Federer više voli Dubai od Akapulka

- Nesumnjivo je da će nam nedostajati, on je osnova turnira. Želja da ga imamo je uvek prisutna, ali mi i sada imamo sjajna imena i publika će moći da uživa.

Ove sezone u Akapulku, između ostalih, igraju Stefanos Cicipas i Aleksandar Zverev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija