• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2021

14:39

DA LI JE MOGUĆE? Neočekivan potez Kirjosa, ovo je baš radikalno!

Tenis

DA LI JE MOGUĆE? Neočekivan potez Kirjosa, ovo je baš radikalno!

Podeli vest

Kontroverzni teniser Nik Kirjos opet je šokirao planetu, ovog puta ne skandaloznim ponašanjem

Izgleda da želi da popravi imidž i postane bolja osoba, pa sada najveći "hejter" Novaka Đokovića pokušava da pomogne depresivnim ljudima.

NIk Kirjos se na Instagramu oglasio uz poruku da je prolazio kroz psihološke probleme i da želi da pruži podršku i razgovor svima kojima je to potrebno.

Foto: reuters

Nik Kirjos

- Ova poruka je za sve one koji se muče sa motivacijom, svrhom svog postojanja, za sve one koje ne žele da ustanu iz kreveta, sve je to OK. Bio sam u situacijama na koje nisam ponosan, ljudi mi stalno govore kako traćim svoj talenat, kako sam razočaranje - počeo je teniser iz Australije, pa oktrio da se susreo i sa rasizmom.

- Borio sam se sa odvratnim rasizmom, slušao ljude oko sebe kako kažu da su izgubili nadu. Znam kako je to kad misliš da niko ne razume probleme koje imaš u svojoj glavi. Sada vam kažem, sve će biti u redu, uživajte u prelepom životu pred vama, radite ono što vas čini srećnim. Ne propuštajte priliku tek tako. Osećajte se slobodnim da me pozovete ako se osećate izgubljeno ili osećate da ne možete više. Ovde sam za vas - uputio je podršku Nik Kirjos.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija