• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

18:41

ODAVNO NISMO VIDELI OVAKO EMOTIVNOG FEDERERA! Proputovao sam svet, ali omiljeno mesto mi je...

Tenis

ODAVNO NISMO VIDELI OVAKO EMOTIVNOG FEDERERA! Proputovao sam svet, ali omiljeno mesto mi je...

Podeli vest

Rodžer Federer je ispisao svoje ime zlatnim slovima u istoriju tenisa, milioni širom sveta ga obožavaju i iako ne pokazuje često emocije, ovog puta je rešio progovori o ljubavi prema jednoj zemlji

Švajcarska se, kao i većina država u svetu, nalazi u krizi po pitanju turizma! Naravno razlog je situacija sa koronom, ali je ova bogata zemlja rešila da Rodžera Federera proglasi za nacionalnog ambasadora turzma.

To je savršen spoj. Prelepa priroda Švajcarske je sigurno doprinela uspehu koji je Rodžer Federer ostvario u svetu sporta - rekao je šef Turističke organizacije  Martin Nideger.

Foto: ap photo

 

Rodžer nije krio emocije kada je njeva zemlja u pitanju...

Uvek sam osećao da, kada izađem na teren, predstavljam Švajcarsku. Kada god se pojavi moje ime, stoji i zastava Švajcarske. Veoma sam ponosan što je to tako tokom čitave moje karijere i uvek će biti. Smatram da je logičan potez da sada udružimo snage. Proputovao sam svet, ali moje omiljeno mesto ostaje Švajcarska. Zemlja koja mi najviše nedostaje kada putujem - zaključio je Federer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbovic

pre 3 godine

E moj Rodzere, ti jos nisi nikada bio u Srbiji, a da jesi, odmah bi zaboravio Svajcarsku.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija