• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.04.2021

23:53

SRPKINJE MOTIVISANE KREĆU U NAPAD NA KANADU! Konačno smo na okupu i želimo trijumf!

Tenis

SRPKINJE MOTIVISANE KREĆU U NAPAD NA KANADU! Konačno smo na okupu i želimo trijumf!

Podeli vest

Ženska teniska reprezentacija Srbije će igrati protiv Kanade u borbi za plasman u plej-of Svetske grupe Bili Džin King kupa za 2022. godinu

Srpska teniserka Nina Stojanović rekla je danas da je reprezentacija veoma motivisana pred duel sa Kanadom u Bili Džin King kupu.

- Igrati za reprezentaciju je uvek nešto posebno, ti dani provedeni u timskom duhu nadahnjuju sve nas i uvek nam donesu neku novu energiju za nastavak sezone. Konačno smo na okupu i visoko motivisane za trijumf Srbije u ovom ni malo lakom meču protiv Kanade. Respektujemo protivnika, ali smo svesni i naše snage, imamo par dana do meča da se pripremimo i damo sve od sebe da u subotu istrčimo pobednički krug u hali Ibar- rekla je Nina Stojanović.

Foto: Tanjug/AP

Nina Stojanović



Srbiju će predstavljati Nina Stojanović, Olga Danilović, Aleksandra Krunić, Ivana Jorović i Radivojević.

- Više od godinu dana nismo imali priliku da obućemo nasionalni dres i zaigramo za Srbiju, sve zbog svima dobro poznate situacije sa korona virusom. Plej-of koji smo izborili u Luksemburgu 2020. trebalo je da igramo prošle godine u aprilu, zatim je meč pomeren za februar ove godine, a onda prolongiran za april- kazala je Nina Stojanović.

Foto: Starsportphoto

Aleksandra Krunić



Ona je istakla da je cilj osvajanje trofeja.

- Znam da je želja svih nas da podignemo šampionski pehar, da donesemo zlato Srbiji, konstantno vredno radimo kako za svoje lične karijere tako i za nacionalni tim i verujem da će nam se ta želja i ostvariti ako ostanemo dosledne sebi- navela je izmedju ostalog Nina Stojanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija