• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2021

11:49

ITALIJANKA POBEDILA RAK! Posle životne drame Frančeska Skjavone se vraća tenisu!

Tenis

ITALIJANKA POBEDILA RAK! Posle životne drame Frančeska Skjavone se vraća tenisu!

Podeli vest

Nekadašnja italijanska teniserka, Frančeska Skjavone vratiće se belom sportu posle dve godine pauze

Frančeska Skjavone se 2019. godine povukla zbog borbe sa malignim tumorom. Dve godine kasnije objavila je fantastične vesti.

Uspela je Italijanka da pobedi rak, u potpunosti se oporavi i uskoro će se ponovo vratiti tenisu. Nećemo je ipak gledati na terenu, biće na tribinama, pošto će postati trener najbolje hrvatske teniserke u ovom trenutku, Petre Martić, 21. teniserke sveta. 

Foto: reuters

Frančeska Skjavone pobedila opaku bolest

Italijanka će na mestu trenera zameniti Martijna Boka iz Holandije, sa kojim je Matrić nedavno raskinula saradnju. 

Hrabra Skijavone je nekadašnja četvrta teniserka planete, a upamćena je kao šampionka Rolan Garosa iz 2010. što joj je ujedno i najbolji uspeh karijere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija