• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2021

08:05

NOVAK JE POKAZAO KOLIKO JE VELIKI ČOVEK! Prišao mu je trener rivala i tražio savet!

Tenis

NOVAK JE POKAZAO KOLIKO JE VELIKI ČOVEK! Prišao mu je trener rivala i tražio savet!

Podeli vest

Prvi teniser Novak Đoković je još jednom pokazao da je veliki šampion

Posle drugog kola mastersa u Monte Karlu kada je savladao Janika Sinera trener mladog Italijana Rikardo Pjati prišao je Novaku Đokoviću  i pitao ga za savet.

- U dobrom sam odnosu sa Novakom. Posle meča sa Janikom otišao sam do njega da ga pitam kako vidi Sinera. Dao mi je tri ili četiri saveta koja su me naterala na razmišljanje - rekao je Pjati i dodao:

Foto: Reuters

 

- Dan nakon toga Janik je odmah otišao na teren - dodao je Pjati, koji je radio sa Đokovićem kada je imao 19 godina. 

- Janik razmišlja o tenisu 24 sata dnevno. Jedinstvena je ličnost. Mentalno je sličan Đokoviću, oni uvek pokušavaju sve da pojednostave, da ne komplikuju. Novak napreduje stalno, Janik mora da uradi isto – uporedio je Sinera sa Đokovićem, njegov trener.

Foto: Reuters

 

On dodaje da mu je pokazivao mnogo duela u kojem su igrali Federer, Nadal i Đoković.

- Pokazivao sam mu mnogo mečeva Federera, Nadala i Đokovića. I to one duele u kojima su igrali loše i pobedili. Mora da nauči da pobeđuje i kada igra nije tu. Janik živi za tenis. Za njega granice ne postoje – zaključio je Pjati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 3 godine

Najveći Srbin u istoriji, najviše dao, poklonio, darivao. sramota je što se ne ulica nego neki grad ne zove njegovim imenom. Pupin ima most, Tesla aerodrom, Miloš autoput, a svi zajedno nisu dali koliko je Novak. Eto i sina šalje u srpsku školu iako živi u Marbelji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija