• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2021

15:43

KRAJINOVIĆ ISKREN! Izvukao sam se, nisam u Novakovom delu!

Tenis

KRAJINOVIĆ ISKREN! Izvukao sam se, nisam u Novakovom delu!

Podeli vest

Filip Krajinović će na startu Srbija openu u Beogradu protiv Italijana Travalje

U drugom delu žreba je prvi teniser sveta Novak Đoković, kome je Filip Krajinović poslao poruku, poručio je kroz osmeh  da se izvukao što nisu u istom delu žreba.

- Svi znamo ko je Novak, srećan sam što imamo turnir u Beogradu gde svi možemo da igramo. Radujem se što i on igra ovaj turnir  - rekao je Krajinović.

- Srećan sam što sam u Beogradu, retko je videti toliko naših igrača u jednom žrebu. Radujem se ovom turniru. Turbulentna je sezona i rezultati. Srećan sam što igram u Beogradu. Nažalost neće biti publike koja je u velikoj prednosti , ali sam srećan što spavam u svom stanu. U Srbiji nisam igrao 10 godina, pa mi je čudno da mogu da spavam u krevetu. Radujem se što igram protiv Travalje, on je jak igrač, voli da igra na šljaci, rangiran je oko 60. na svetu, tako da će biti uzbudljiv i težak meč. Nadam se da ce vreme biti bolje, i nadam se da ću biti bolji - izjavio je krajinović.

Foto: reuters

Filip Krajinović

Kaže da ovakvi turniri znače mladim igračima.

- Velika je prednost da imamo turnire. Na prethodnom Serbia Openu imao sam vajld kartu i sigurno da ovo znači mladim igračima poput Hamada Međedovića. Imaće Challenger, ATP, mogu da se pokažu, da vide smernice, čuju savete. Imaju puno da nauče i da igraju, to su prednosti turnira i veliko iskustvo za budućnost - kazao je Filip i dodao da nije sigura da će učestvovati na drugom ATP turniru planiranom u nedelji pre Roland Garrosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija