• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2021

12:01

PEREZ RASKRINKAN! Špigl tvrdi: Laže, ovo je dokaz!

Tenis

PEREZ RASKRINKAN! Špigl tvrdi: Laže, ovo je dokaz!

Podeli vest

Florentino Perez, prvi čovek Real Madrida i novog takmičenja Superlige, navodno je izneo nekoliko netačnih tvrdnji

Florentino Perez je rekao da Bajern, PSŽ i Borusija Dortmund nisu još ni pozvani u Superligu, a nemački Der Špigl kaže da Španac ne govori istinu.

- PSŽ nismo još ni pozvali, a s Bajernom i Dortmundom nismo ni razgovarali. Trenutno je u Superligi 12 osnivača, a želimo da bude 15 fiksnih klubova. Nije istina da će Superliga biti odgođena zato što nam se nisu pridružili Bajern i PSŽ. To je gomila s..nja! - oštar je bio Perez.

"Špigl" je na ovo reagirao objavom ugovora o pokretanju Superlige, a u njemu je ponuda pomenutim klubovima da postanu ne samo njeni članovi nego i "dodatni osnivači" nakon što je Superligu osnovalo 12 klubova.

 

 

U pozivu francuskom i nemačkim klubovima naveden je i rok u kojem moraju da odgovore na ponudu da postanu deo Superlige. PSŽ je dobio 14, a Bajern i Borusija 30 dana da odluče. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Sve ove klubove treba kazniti ,izbaciti ih iz svih takmičenja. Publika da bojkotuje utakmice i prenose . Posebno Real Madrid malo im je para kraljevstvu Španija ponedostaje novac pa ajde sad da se na drugi način obogatimo sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija