• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

08.05.2021

18:34

OTAC PROSLAVLJENE SRPSKE TENISERKE IZA REŠETAKA! Problematični Damir OPET u ZATVORU!

Tenis

OTAC PROSLAVLJENE SRPSKE TENISERKE IZA REŠETAKA! Problematični Damir OPET u ZATVORU!

Podeli vest

Damir, otac bivše srpske teniserke Jelene Dokić, izdržava zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici ! On je već proveo 19 meseci iza rešetaka zbog posedovanja oružja i pretnji ambasadorki Australije u Srbiji

Damir Dokić, kontroverzni otac nekada četvrte teniserke sveta Jelene Dokić (38), ponovo je u zatvoru, saznaje Informer!

On se nalazi u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici, gde je već boravio 2009. i 2010. godine zbog pretnji da će ubiti tadašnju ambasadorku Australije u Beogradu Kler Birdžin i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja.

Nisu u kontaktu

Jelena i njen otac Damir više puta su se mirili i svađali. Na njen zahtev je 2009. godine u zatvoru prestao da štrajkuje glađu. U kontaktu su povremeno bili sve do pre tri i po godine, kada je ona izdala autobiografiju u kojoj ga je ocrnila.

Dokić je, inače, poznat po problematičnom ponašanju, a bivša srpska teniserka rođena u Osijeku u autobiografiji "Nesalomiva" otkrila je da ju je psihički i fizički maltretirao.

 

Damir je često imao probleme i zbog agresivnog ponašanja prema službenim licima i vožnje u alkoholisanom stanju, a izvor Informera otkriva da, za razliku od prošlog puta, sada ne pravi probleme u Kazneno-popravnom domu.

Foto: AP/Photo

Jelena Dokić je imala sjajnu karijeru, a bila bi još bolja da nije imala privatnih problema


- Kada je prvi put bio u zatvoru, Dokić je čak štrajkovao glađu, pretio da neće izaći živ sa robije i nije pio ni lekove, iako ima dijabetes i visok pritisak. Sada se normalnije ponaša i čeka da mu istekne kazna. On je raspoložen i da iznese svoju stranu priče u vezi sa strašnim optužbama da je psihički i fizički maltretirao ćerku Jelenu, što je ona otkrila u autobiografiji - kaže izvor Informera.

Foto: printscreen

Ovako sada izgleda Jelena...

Naš sagovornik nam je potvrdio i da se Jelena tajno udala za dugogodišnjeg izabranika Hrvata Tina Bikića, zbog kog ju je otac nazivao ku*vetinom i izdajicom.

Čeka ga žena

Damirovoj drugoj ženi Oliveri Puđi smeta što se o njemu piše u negativnom kontekstu kada se pominje Jelena
Izvor Informera

 

- Novine su zbog njene tajanstvene objave na Instagramu pisale da se udala za Tina i to je tačno. Ali Damiru smeta što se u tim tekstovima piše i o njemu. Pogotovo smeta njegovoj drugoj ženi, znatno mlađoj Oliveri Puđi, koja čeka da on izađe iz zatvora. Jelena se udala, živi u Australiji i Olivera smatra da nema potrebe da se on više dovodi u vezu sa njom u negativnom kontekstu - dodaje naš izvor.

Foto: printscreen

 

Držao i bombe

Dokić je prvi put završio u zatvoru 2009. godine. Tad je telefonom pozvao australijsku ambasadu u Beogradu i zapretio da će ambasadorku i njenog supruga razneti "zoljom" (ručni raketni bacač, prim. aut.) ako mediji u Australiji ne prestanu da pišu da je maltretirao ćerku.


7 PUŠAKA, PIŠTOLJ I DVE BOMBE ODUZETO JE SVOJEVREMENO DAMIRU DOKIĆU


Policija ga je ubrzo posle toga uhapsila na njegovom imanju u Vrdniku, a tom prilikom oduzela mu je sedam pušaka, pištolj i dve ručne bombe. Osuđen je na 15 meseci zatvora, ali pušten je pre isteka kazne, u aprilu 2010. Ipak, nekoliko godina kasnije rekao je da je iza rešetaka proveo ukupno više od godinu i po dana.

- U zatvoru sam proveo 19 meseci. Bilo je bolje nego u vojsci. Najpre sam bio u Sremskoj Mitrovici, posle u Šapcu. Tamo su me poštovali. Dođe "pajser brigada" da nas pretresa. Svi moraju da se svuku goli i natrte... Samo ja nisam morao - rekao je svojevremeno Dokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija