• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2021

11:40

OSTAO SAMO NOVAK! I LAJOVIĆ ISPAO, Rim koban po Srbe!

Tenis

OSTAO SAMO NOVAK! I LAJOVIĆ ISPAO, Rim koban po Srbe!

Podeli vest

Lajović je u prvom meču u Italiji poražen od Australijanca Džona Milmana posle dva odigrana seta – 6:3, 6:4.

Pre Lajovića ispali su i Krajinović, Đere i Kecmanović, pa je u prestonici Italije od naših tenisera ostao samo Novak Đoković.

Srpski teniser je spasao brejk loptu u prvom gemu meča, ali je posustao pri rezultatu 4:3, kada je odigrao izuzrtno loš gem!

Foto: tanjug/ap

Tekst potpisa

Milman je rutinski servirao, potvrdio brejk i došao do vođstva. U drugom setu je napravio brejk pri rezultatu 2:2, a kasnije spasio brejk loptu pri rezultatu 4:3.

Naredni rival biće mu bolji iz meča Beretini – Basilašvili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 2 godine

Baš šteta. Daj Bože da se ta "zla kob po Srbe" u Rimu završi sa Ducijem i da Nole danas uspešno startuje na putu ka odbrani titule.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija