• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2021

22:01

ĐOKOVIĆ OTVORENO O SVAĐI SA SUDIJOM! Iznervirao sam se, bilo je nezgodno!

Tenis

ĐOKOVIĆ OTVORENO O SVAĐI SA SUDIJOM! Iznervirao sam se, bilo je nezgodno!

Podeli vest

Srpski teniser, Novak Đoković pobeedio je Tejlora Frica u drugom kolu ATP turnira u Rimu, a meč je obeležila Novakova svađa sa sudijom u drugom setu

Novak je izjavio da je prolaz u osminu finala najbitniji, ali da je kiša zbog koje se nije igralo tri sata može da poremeti dosta toga.

- Osećam olakšanje što sam dobio meč. Imali smo svašta danas, taj dug prekid, nije lako igrati u ovakvim uslovima. Igrali smo skoro puna dva seta po kiši, u jednom trenutku je bilo vrlo opasno. Ja sam izgubio malo strpljenje kada sam servirao za pobedu, ali na kraju kad prebrodite ovakve uslove i izazove, to donosi još više samopouzdanja. Znam da je neophodno da kad izađem na teren, imam to ubeđenje da mogu da igram bolje - rekao je Novak po završetku meča - rekao je Novak.

Foto: tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

 

Osvrnuo se još jednom na uslove za igru.

- Sa kišom, šljaka je pravi mat. Morate da vidite sa sudijom i drugim igračem kada treba igra da se zaustavi. Jedan zahtev nije dovoljan da se zaustavi meč. Na kraju je bilo nezgodno, kada bacate lopticu prilikom servisa, oči vam se pune vodom. Nije mi bilo prvi put da igram pod ovakvim uslovima. Igrao sam i ranije, imam iskustva, ali i pored toga sam se iznervirao i izgubio smirenost. U redu je, na kraju svega, ovo su pouke iz kojih ću pokušati nešto da izvučem - dodao je prvi igrač sveta.

Na kraju je rekao da je zadovoljan što se u nastavku sve brzo završilo.

- Dobro je, uspeo sam da se vratim posle svega, privedem meč u dva seta i to je ono što je bitno. Idemo dalje - zaključio je šampion Rima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija