• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

14:17

RAFA ZABRINUO NAVIJAČE, PA SE OSVETIO NEMCU! Zverev propuštao šanse, Nadal brutalno kažnjavao! /VIDEO/

Tenis

RAFA ZABRINUO NAVIJAČE, PA SE OSVETIO NEMCU! Zverev propuštao šanse, Nadal brutalno kažnjavao! /VIDEO/

Podeli vest

Rafaelo Nadal je prvi polufinalsita mastersa u Rimu pošto je ubedljivo savladao Aleksandra Zvereva sa 6:3, 6:4 posle dva sata igre

Savladao je Aleksandar Zverev na mastersu u Madridu Rafaela Nadala (2:0), ali mu se Španac brutalno ovestio u Rimu.

Morao je Nemac da izađe na teren samo 15 sati nakon teškog meča i pobede protiv Keija Nišikorija. Nije mogao mnogo da pruži protiv raspoloženog Nadala koji je plesao po terenu. Mada, pošteno je namučio Rafu, šteta što nije koristio šanse koje je imao. Mogao je bar duel da uvede u treći set, ali je u drugom delu igre Zverev prokockao čak osam brejk lopti.

U polufinalu Nadal će igrati protiv Opelke, koji je eliminisao Delbonisa sa 7:5, 7:6.

Foto: reuters

 


Otvorio je meč sa dva brejka pa je posle 20 minuta igre vodio sa 4:0. Nemac se probudio, ali kasno. Napravio je jedan brejk i to je bilo sve. Rafa je u finišu seta malo zabrinuo navijače. Okliznuo se i pao, ali na sreću prošao je bez povrede, brzo je ustao i stavio tačku na set koji je dobio sa 6:3.

 

 

U prvom gemu drugog seta, Španac je prokockao brejk šansu. Potom je Nemac imao čak četiri brejka šanse u četvrtom gemu. Ali, nijednu nije iskoristio, Španac je dobio pet poena u nizu, izjednačio rezultat na 2:2, a onda u narednom gemu kaznio Zvereva za propuštene prilike. 

Napravio je Rafa brejk i poveo sa 3:2. Zverev je opet imao dve brejk šanse, mogao je da se vrati u set. Ali, Nadal je i ovog puta odigrao vrhunski, najbolje kada je bilo najpotrebnije i potvrdio brejk - 4:2. 

Posle sat i 55 minuta igre španski teniser iskoristio je meč loptu posle dva sata igre, ali nakon što je prethodno spasao tri brejk lopte. Zverev je propuštao šanse, a Rafa kažnjavao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija