• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

11:20

ŠTA SE TO DEŠAVA!? Još jedan Srbin otkazao učešće u Beogradu!

Tenis

ŠTA SE TO DEŠAVA!? Još jedan Srbin otkazao učešće u Beogradu!

Podeli vest

Posle Lasla Đerea, odustao je još jedan srpski teniser

Srpski teniser Filip Krajinović odustao je od učešća na predstojećem ATP turniru u Beogradu, zbog prehalde.

Umesto njega u glavni žreb ući će jedan od "srećnih gubitnika" iz kvalifikacija.

- Nažalost, morao sam da se povučem sa turnira iz zdravstvenih razloga, nisam 100 odsto spreman, a nisam smeo da rizikujem nedelju dana pred Roland Garos. Veoma sam tužan što neću igrati u Beogradu, gde inače mnogo volim da igram. U subotu sam trenirao, imao sam želju da igram i da do poslednjeg trenutka proverim da li će to biti zaista i moguće- izjavio je Krajinović.

Tako će Hamad Međedović umesto danas, na teren u ponedeljak 24. maja, a protivnik će mu biti neko od igrača iz kvalifikacija.

Što se tiče nedeljnog programa, poslednji meč dana biće u dublu, sastaju se Ivan i Matej Sabanov protiv Tomislava Brkića i Nikole Ćaćića.

Foto: Starsportphoto

 

U ovom momentu Krajinović je 41. teniser sveta.

Na prvom turniru u Beogradu ispao je od Matea Beretinija, koji je na kraju osvojio titulu, a pre Krajinovića i Đere je otkazao učešće!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija