• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2021

21:54

AKO STE ŽELELI DA GLEDATE FINALE U BEOGRADU, ZAKASNILI STE! Karte PLANULE brzinom svetlosti! Đoković presrećan!

Tenis

AKO STE ŽELELI DA GLEDATE FINALE U BEOGRADU, ZAKASNILI STE! Karte PLANULE brzinom svetlosti! Đoković presrećan!

Podeli vest

Karte za finale teniskog turnira Beograd open iz serije ATP 250 rasprodate su velikom brzinom

Organizatori su saopštili da je ostalo veoma malo ulaznica petak kada se igraju polufinalni mečevi. Karte mogu da se kupe samo online na linku www.tickets.rs.

Ovo je jedinstvena prilika da gledaoci na tribinama Teniskog centra "Novak" gledaju Novaka Đokovića, najboljeg igrača na svetu, ali i druge učesnike.

Broj mesta je ograničen na 30% kapaciteta terena Teniskog centra Novak, uz poštovanje svih epidemioloških mera kao što su obavezna distanca i nošenje maske sve vreme boravka u kompleksu.

Foto: Starsportphoto

 

U skladu sa protokolima i merama ATP, svi oni koji budu prisustvovali mečevima, biće u obavezi sa urade QR Code-ATP upitnik-Covid, bez kojeg neće biti omogućen ulazak na terene.

Upitnik se popunjava na samom ulazu, a kako bi se izbegle gužve i omogućila dalja kontrola i nesmetan ulazak na tribine bez zastoja, svi gledaoci bi trebalo da planiraju dolazak na teren barem 30 minuta pre početka mečeva.

Belgrade Open je četvrti turnir u nizu koji će biti održan u Beogradu ove godine, a drugi ATP u kategoriji 250.

Na terenima Teniskog centra "Novak" mečevi se igraju do 29.maja. Ukupni nagradni fond turnira je 511.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija