• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2021

17:30

HEJTERI, NOVAK VAM JE SVIMA ZAPUŠIO USTA! Šampionska PORUKA srpskog ASA pred Rolan Garos! /VIDEO/

Tenis

HEJTERI, NOVAK VAM JE SVIMA ZAPUŠIO USTA! Šampionska PORUKA srpskog ASA pred Rolan Garos! /VIDEO/

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je turnir u Beogradu i uputio se put Pariza gde ga očekuje drugi ovogodišnji grend slem

Đoković na Rolan Garosu može da stigne do 19. grend slem titule i tako dodatno učvrsti svoje mesto na čelu ATP liste, ali postoji bojazan da ga Danil Medvedev svrgne sa trona

Srpski teniser je dugogodišnje zaštitno lice jedne automobilske fabrike, a u novoj reklami dotakao se svih osuda koje je doživljavao kroz karijeru i jasno finiširao uz poruku svim mrziteljima!

Foto: Starsportphoto

- Ne žuri Novače. Učini taj trenutak svojim. To je ono što si oduvek radio, jel da? Neće biti prvi put da te kritikuju. Kažu da ti treba previše vremena, kažu da si previše glasan, previše impulsivan, srećan. Možda si samo dobar! Kažu da joga nije za tenisere, ni tvoja dijeta, kažu da si previše ozbiljan, pa da nisi ozbiljan dovoljno. Da je tvoj humanitarni rad samo način da izgledaš dobro. Oni takođe kažu da je biti bolji igrač važnije nego biti dobar otac. I nastavljaju da govore, i govore... Pusti ih neka pričaju.. - rekao je Đoković u reklami. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan Jankovic

pre 2 godine

Генијална реклама, то је наш Ноле! Идемоооо Новаче, покори СВЕ ове године, Париз, Токијо и Њујорк!!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija