• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2021

22:00

ROLAN GAROS. 3. DAN! Veliko iznenađenje, Nadal SIGURAN na startu turnira, nema više Srpkinja u Parizu!

Tanjug/AP

Tenis

ROLAN GAROS. 3. DAN! Veliko iznenađenje, Nadal SIGURAN na startu turnira, nema više Srpkinja u Parizu!

Podeli vest

Treći dan Rolan Garosa doneo je jedno veliko iznenađenje

Ruski teniser Andrej Rubljov koji je postavljen za sedmog nosioca turnira eliminisan je već u prvom kolu Rolan Garosa pošto je od njega posle pet setova bio bolji Žan Leonard Štruf - 3:2!

Pored Rubljova, trećeg dana nije bilo velikih iznenađenja, a uloge favorita opravdali su Gael Monfils, Andreas Sepi, Federiko Koria, Dijego Švarcman, Rišar Gaske i Mateo Beretini. 

Aktuelni šampion Rafael Nadal bio je  ubedljiv i sa 3:0 savladao Popirina. 

Foto: Tanjug/AP

Pored eliminacije Rusa, najveće iznenađenje je poraz Kevina Andersona koji je izgubio od Kvon Sunvoa posle više od tri i po sata tenisa! 

U derbiju bivših teniskih asova, Filip Kolšrajber je savladao Fernanda Verdaska. U prošlosti se ovaj duel događao pred kraj turnira, ali su Nemac i Španac ovoga puta otvorili program u Parizu. 

Foto: AP/Photo

 

Program zatvaraju Novak Đoković i Tenis Sandgren!

ROLAN GAROS,3.DAN, MUŠKARCI: De Minaur - Ravalja 3:0, Učijama - Čekinato 1:3, Imer - Karbeljas Baena 3:2, Berankis - Humbert 3:1, Bruksbi - Karacev 0:3, Karuso - Dakvort 1:3, Manarino - Bedene 1:3, Štruf - Rubljov 3:2, Ramos - Monfis 1:3, Sepi - Aužer 3:1, Banjis - Bonzi 3:0,Kolšrajber - Verdasko 3:1, Nadal - Popirin 3:0, Koria - Lopez 3:0, Švarcman - Lu 3:0, Gaston - Gaske 0:3, Beretini - Danijel 3:1, Anderson - Kvon Sonvu 1:3, Pulj - Kuevas 0:3....

Foto: reuters

 

 

Srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je u prvom kolu Rolan Garosa od Amerikanke Kori Gauf sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4.

Karla Suares, nakon što se izborila sa rakom limfoma, izašla je na teren na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Nažalost, poražena je od Sloan Stivens 6:3, 6:7, 4:6, ali i pored toga što nije prošla u drugo kolo ovo je njena velika pobeda. Ponovo je na terenu! Kapa dole!

ROLAN GAROS, 3. DAN, DAME: Paolini - Vogela 2:0, Sakari - Zavatska 2:0, Savastova - Bejdi 0:2, Babel - Svitolna 0:2, Barti - Pera 2:1, Šmedlova - Mladenović 0:2, Aleksandrova - V. Vilijams 2:0, Gauf - Krunić 2:0, Petković - Muhova 1:2, Pliskova - Vekić 2:0, Suarez Navaro - Stivens 1:2...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija