• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2021

14:46

VILANDER NE SME DA PISNE! Ponižavaju Đokovića, on ćuti!

reuters

Tenis

VILANDER NE SME DA PISNE! Ponižavaju Đokovića, on ćuti!

Podeli vest

Novak Đoković protiv Pabla Kuevasa igra meč drugog kola Rolan Garosa, a meč će početi oko 14.30 u Parizu

Prema rasporedu, očekuje se da Novak izađe na teren oko 14.30, sve zavisi od toga koliko će potrajati mečevi Li – Svitolina i Imer – Monfis, na stadionu "Suzan Lenglen".

Organizatori Otvorenog prvenstva Francuske postavili su meč prvog tenisera sveta na stadion "Suzan Lenglen", drugi stadion po veličini, a ne na F"ilip Šatrije". Prednost je dobio Rodžer Federer, a ne prvi teniser sveta.

Foto: reuters

 

Na centralnom terenu Filip Šatrije, očekuje se da Marin Čilić i Rodžer Federer zaigraju oko 16.00, u 21.00 se suočavaju Rišar Gaske i Rafael Nadal, naravno na centralnom terenu.

I pored toga što je najbolji teniser sveta, opet se sramno ponašaju prema Novaku. To što nas as neće igrati na "Šatrijeu" prokomentarisao je i Mac Vilander i naravno nije osudio potez Fracuza.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ne dešava se često da su Đoković, Federer i Nadal u istom delu žreba. Teško je da svi igraju na centralnom terenu, nažalost Novak će ovog puta igrati na terenu "Suzan Lengel" - samo je to prozborio Vilander, ali će sigurno biti pričljiv kada bude trebalo da kritikuje prvog tenisera sveta.

 

Bonus video

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gedža

pre 2 godine

vilander šu...na kao i uvek, ništa novo ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija