• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2021

23:39

ĐOKOVIĆ HLADNOKRVNO ODGOVRIO NOVINARU: Išao sam u svlačionicu da promenim gaće!

Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Tenis

ĐOKOVIĆ HLADNOKRVNO ODGOVRIO NOVINARU: Išao sam u svlačionicu da promenim gaće!

Podeli vest

Novak Đoković je danas eliminisao Lorenca Muzetija, a nakon meča je imao zanimljivu konferenciju

Nakon što je gubio sa 2:0 u setovima, Đoković je otišao u svlačionicu, a vratio se sa potpuno drugačijom energijom, izgubivši samo jedan gem u nastavku.

Novinara je na konferenciji interesovalo šta je Novak radio pre povratka na teren, a naš teniser je hladnokrvno odgovorio:

- Ako stvarno želite da znate, tokom pauze sam otišao da promenim gaće i sve ostalo. U suštini, koristio sam te momente da se resetujem mentalno, da promenim okolinu. Iako je pauza jako mala, možete da je iskoristite i vratite se kao drugi čovek - rekao je Novak.

Foto: Tanjug

 

Đokovićev rival biće Mateo Beretini, a meč se igra u sredu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija