• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2021

11:11

FEDERER IH PONIZIO, A ONI GA PRAVDAJU! Potpisao je dokument, ima 40 godina, on je šampion!

Tanjug/AP

Tenis

FEDERER IH PONIZIO, A ONI GA PRAVDAJU! Potpisao je dokument, ima 40 godina, on je šampion!

Podeli vest

Rodžer Federer je sve šokirao kada se povukao sa Rolan Garosa nakon trećeg kola

Mnogi nisu blagonaklono gledali na ovaj potez, iako se radi o Švajcarcu i svi se trude da mu ugode.

Tako je bilo i ovog puta. Posle kritika, javio se direktor turnira Gaj Forže. On je okrio da je legendarni Švajcarac potpisao dokument u kojem jasno navodi da završava učešće zbog povrede koju i dalje vuče sa sobom. 

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

- Nije fer reći da je Rodžer pokazao nedostatak poštovanja ili da se poneo loše. Nije bio spreman da igra, potpisao je dokument u kome objašnjava da je odustao zbog problema sa kolenima -  obelodanio je direktor Rolan Garosa Gaj Forže.

Rodžer je prethodne godine imao dve operacije kolena, pa je odlučio da ranije završi učešće na Rolan Garosu, kako bi bio spreman za Vimbldon. 

Foto: tanjug/(AP Photo/Thibault Camus

 

- Govorimo o velikom šampionu, koji ima skoro 40 godina i koji je imao dve operacije kolena. Rolan Garos je bio prilika da unapredi igru, da se spremi za ono što sledi, a znamo da mu je Vimbldon prioritet. Za nas je velika čast što je došao, ne doživljavamo kao nepoštovanje činjenicu da je iskoristio ovaj turnir da se pripremi za nastavk sezone. Video sam komentare na društvenim mrežama. Rodžer je uradio sve prema protokolu. On poznaje sebe bolje nego bilo ko drugi i nije želeo da rizikuje - poručio je direktor turnira.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija