• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2021

13:18

POZNATA SATNICA! Iznenađenje, evo u koliko sati Đoković igra sa Beretinijem!

Reuters

Tenis

POZNATA SATNICA! Iznenađenje, evo u koliko sati Đoković igra sa Beretinijem!

Podeli vest

Organizatori Rolan Garosa objavili su kada Novak Đoković igra četvrtfinalni meč protiv Matea Beretinija

Novak Đoković će igrati u sredu u večernjem terminu od 20.00 protiv devetog nosioca turnira, koji je pauzirao u osmini finala, pošto mu je meč predao Rodžer Federer.

Program na stadionu Filip Šatrije počinje u 11.00 Koko Gof igra protiv Barbore Krejčikove, onda se sastaju Sakari i Švjontek, pa će na teren Rafael Nadal i Dijego Švarcman.

Foto: Reuters

 

Njihov duel bi trebalo da počne oko 15 časova, ali sve zavisi od toga koliko će prethodna dva meča ženskog singla potrajati.

Novak je prošao u četvrtfinale posle trilera sa Lorencom Muzetijem. Gubio je sa 2-0, izjednačio na 2-2, pa u petom setu poveo sa 4:0, kada je Museti predao zbog povrede.

Ukoliko pobedi, Novak Đoković će u polufinalču igrati protiv Rafaela Nadala ili Dijega Švarcmana. 

Foto: tanug/AP Photo/Michel Eule

 

Sa druge strane žreba, sledi ukrštanje mečeva Zverev – Davidovič Fokina (utorak, 16.00) i Cicipas – Medvedev (21.00).

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija