• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2021

07:44

ĐOKOVIĆ U JOKIĆEVOM DRESU! Novak pričao Francuzima o Nikoli: Um caruje, snaga klade valja!

Tenis

ĐOKOVIĆ U JOKIĆEVOM DRESU! Novak pričao Francuzima o Nikoli: Um caruje, snaga klade valja!

Podeli vest

Prvi tenisera sveta Novak Đoković čestitao je asu Denvera Nikoli Jokića nakon što je naš centra postao MVP NBA lige

Novak Đoković je u četvrtfinalu Rolan Garosa posle tri i po sata igre savladao Matea Beretinija, a nakon tog meča je pričao o zemljaku koji je pokorio Ameriku.

- Zasluženo, apsolutno. Da je bilo drugačije, ne bi bilo normalno. Apsolutno je najbolji, imao je i najbolju statistiku ove sezone. Naravno, nisam ja ekspert za košarku, ali sam veliki ljubitelj i navijač, pratim sve naše igrače u NBA i Evroligi - rekao je Novak nakon pobede u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Foto: tanjug/AP Photo/Michel Euler

 

Uspeti tamo, pored svih "zveri" koje igraju, stvarno je za svaku pohvalu. On je izuzetan, veoma skroman momak. Imao sam priliku da ga upoznam i provedem neko vreme s njim na prethodnim Olimpijskim igrama. Nadam se da ćemo se videti i ove godine. 

Košarkaš Denvera će dobiti i specijalnu čestitku na društvenim mrežama!

Foto: printscreen

Nikola Jokić

- Mnogo mi je drago što baš on, takav kakav jeste, uspeva da nadigra rivale. Jokić je dobar primer za izreku "Um caruje, snaga klade valja". Stigle su mi obe garniture dresa. Slikaću se u njima, pa ću i na taj način čestitati Nikoli - otkrio je Novak.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija