• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2021

13:26

ZIMONJIĆ OPČINJEN USPEHOM ĐOKOVIĆA! Ovo je NEVEROVATNO! Nadal i Federer su mu POMOGLI!

Tenis

ZIMONJIĆ OPČINJEN USPEHOM ĐOKOVIĆA! Ovo je NEVEROVATNO! Nadal i Federer su mu POMOGLI!

Podeli vest

Novak Đoković je na impresivan način osvojio Rolan Garos, već je i umakao svojim pratiocima na ATP listi, na kojoj je i dalje prvi, ali sada još ubedljivije! Nenad Zimonjić, veliki Novakov prijatelj i nekadašnji sjajni teniser nije krio oduševljenje

O velikom uspehu Novaka Đokovića i osvajanju Rolan Garosa,  govorio je Nenad Zimonjić u emisiji na televiziji Prva.

- Jednostavno, ovo je neverovatan uspeh, ja sam pod utiskom i sada jer znam koliko je teško biti u situaciji da igrate protiv najvećeg rivala, što je njemu Nadal. Da se pobedi Nadal u tako teškom i zahtevnom meču velika je stvar. Čovek se iscrpi u tim situacijama, a on se opet podigao u finalu. Kod Nadala 0:5 u prvom setu, pa da smogne snage i da veruje u pobedu, to je neverovatno. Bio je neverovatan nivo tenisa, posebno treći set koji je prelomio. Niko nije verovao da u finalu može da smogne snage i da se vrati, on se izdigao i opet vratio i odigrao takva tri seta bez šanse ikakve za Cicipasa. Nije imao nijednu brejk loptu u tri seta. Istorijska pobeda, ostvario je nešto što niko nikada nije uradio i to je fancinantno. Samo je nebo granica- kaže Zimonjić.

Foto: Twitter/Nenad Zimonjić

 

Novak se izdigao opet kao feniks.

- Upravo je to, mnogo su mu pomogli Federer i Nadal da postane ono što jeste danas. Većina bi se zadovoljila da bude treća iza njih, ali ne i Novak. Maksimalna posvećnost i rad su ga doveli do svih ovih rezultata. To su godine i godine rada, želje i motivacije. Ono što on radi na terenu je neverovatno. Privilegovani smo da gledamo tenis na ovom nivou i kako oni pomeraju granice, koje su neshvatljive. Videlo se u finalu kod Cicipasa da je odigrao fenomenalno dva seta, ali ni posle toga nije bio blizu pobede -rekao je Zimonjić.

Foto: Tanjug/AP

 

Nekadašnji srpski teniser Radmilo Armenulić je rekao da je Novak odigrao najbolje setove sada na šljaci.

- To je sada sve diskutabilno. Novak je svakako poseban. Njegova motivisanost je da postane najbolji svih vremena i na dobrom je putu jer mu je to uvek bio cilj. On i dalje uči nove stvari, što nije slučaj sa većinom tenisera i sportista. Novak je na svim podlagama odličan i nedodirljiv je. Bilo bi fenomenalno da osvoji sva četiri Grend slema i da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija