• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

07:15

NOLE JE MAŠINA! Ovo MALO KO MOŽE DA IZDRŽI! PAKLEN RASPORED ČEKA TENISKOG KRALJA! Nema stajanja ZA ČOVEKA KOJI ISPISUJE ISTORIJU!

Starsportphoto

Tenis

NOLE JE MAŠINA! Ovo MALO KO MOŽE DA IZDRŽI! PAKLEN RASPORED ČEKA TENISKOG KRALJA! Nema stajanja ZA ČOVEKA KOJI ISPISUJE ISTORIJU!

Podeli vest

Novak Đoković je nestvaran! Ono što srpski teniser postiže i što tek ima u planu, izaziva oduševljenje ljudi širom planete

Maestralni Novak Đoković može ove godine da dođe do sva četiri grend slema!

Prognoziraju mu mnogi i Olimpijsko zlato! Čak i oni koji su ga osporavali, osvajanjem Rolan Garosa Srbin ih je ubedio u suprotno. U ovom momentu na pola puta od Zlatnog slema!  Ako Đoković to bude uspeo ove godine nećemo znati kako da objasnimo to što ovaj sportista poseduje u sebi!Ono što njemu polazi za rukom, drugi mogu samo da sanjaju...

Foto: Tanjug/AP

 

Imaće popularni Nole samo dve nedelje da se odmori, a onda da krene u pohod na Vimbldon da brani titulu koju je osvojio pre dve godine! Rafael Nadal je rekao da nije siguran da će igrati u Londonu, jer mora da vidi u kakvom će biti stanju. 

Ovaj Grend slem  se završava 11. jula, a onda idu Olimpijske igre samo dve nedelje kasnije! Da li je to dovoljno vremena za odmor? Videćemo... Novak ima neverovatnu želju da ih osvoji! To je sve što mu nedostaje da kompletira kolekciju!

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, srpski as je svaki grend slem uzeo bar po dva puta, što niko pre njega u Open eri nije uspeo, svaki masters je uzeo bar po dva puta, ima u kolekciji i završni masters, Dejvis kup, ATP kup...Imaće SVE ako u Tokiju bude trijumfovao!Posle Japana imaće samo deset dana do početka američke turneje! Očekuje ga masters u Torontu, pa odmah u Sinsinatiju.Verovatno će igrati makar na jednom, a  30. avgusta počinje US open.

Foto: Reuters

Tekst potpisa

Da rezimiramo! od 28. juna do 30. avgusta na programu su Vimbldon, Olimpijske igre, dva mastersa i US open. Pakleno! Na sve to tu je i u promenama podloga. Šljaka, trava pa beton u tako kratkom periodu... Ako mu sve ovo pođe za rukom, pokušaćemo da nađemo reč za čoveka za kojeg su i stotine epiteta malo...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija