• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2021

14:29

RAFA OTVORIO DUŠU i otkrio razloge zašto neće igrati na Vimbldonu i u Tokiju!

Tenis

RAFA OTVORIO DUŠU i otkrio razloge zašto neće igrati na Vimbldonu i u Tokiju!

Podeli vest

Rafael Nadal šokirao je sportsku javnost odlukama da se povuče sa Vimbldona i Olimpijskih igara u Tokiju

Španac je posle poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa razmišljao šta da uradi. 

Pala je odluka - ide na pauzu. Rafa je rekao da nije lako doneo odluku i objasnio zašto je odlučio da ide na pauzu. 

- Cilj mi je da produžim karijeru i nastavim da radim ono što me čini srećnim, a to je da se borim na najvišem nivou, za najveće rezultate. Činjenica da su između Rolan Garosa i Vimbldona samo dve nedelje razlike, nije donelo olakšicu za moje telo da se opora posle teške sezone na šljaci. Dva meseca snažnog naporna usredsredila me je da donesem dugoročnu odluku - napisao je Rafa na Tviteru.

Foto: reuters

 

Olimpijske igre uvek puno znače i prioritet su svakog sportiste. Pronašao sam duh koji svaki sportista na svetu želi da doživi. Tri puta sam učestvovao i čast mi je što sam nosio zastavu moje države - zaključio je Nadal koji je bio olimpijski šampion 2008. godine, a dva puta pobedik Vimbldona – 2008. i 2010.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija