• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2021

14:54

BEKER NAPAO JAPANKU! Pritisak je kada nemaš hranu na stolu i povređen si, a ne kad si bogat, zdrav i imaš 23 godine!

Tenis

BEKER NAPAO JAPANKU! Pritisak je kada nemaš hranu na stolu i povređen si, a ne kad si bogat, zdrav i imaš 23 godine!

Podeli vest

Boris Beker je u intervjuu "Tajmsu" žestoko napao četvorostruku grend slem šampionku Naomi Osaku

Japanka je odlučila da zbog problema sa depresijom posle Rolan Garosa preskoči i Vimbldon. Osaka je poručila da ne želi da daje izjave za medije i da će uzeti odmor.

Beker se nije dopala njkena odkuka da bojkotuje novinare. 

- Ako ne možeš da se nosiš sa medijima, teško je da budeš profesionalac. Na Turu je nemoguće bez štampe. I teško je da dobijete nagradni fond ili novac od sponzora bez medija. Susreti sa novinarima nisu nešto čemu se obradujemo, ali je deo posla, morate da se nosite sa tim izazovom - kazao je Beker.

Foto: ap photo

Naomi Osaka

Nemac je potom bio još nemilordni, kada je krizikovao Osaku koja insistira da je pod pritiskom kada razgovara sa novinarima i kaže da joj to pričinjava veliku poteškuću na psihiološkom nivou.

- Da li je to stvarno pritisak? Zar nije pritisak to kad nemate hranu na stolu? Kada morate da hranite porodicu, a nemate posao? Nije li to veći pritisak? Kada imate povredu koja vam menja život... Čekajte, zar to nije veći pritisak? Imate 23 godine, zdravi ste, bogati, porodica vam je dobro. Gde je tu je***i pritisak?

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 2 godine

Ali ta klinka cisti sve ispred tebe.A ovaj mator bolestan i bez para.To nikako ne moze da podnese.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija